Dragon Plastics toont POD for life tijdens ESEF 2016

  • Industrie
  • Bron: Dragon Plastics

De ESEF 2016 is dé vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Tijdens deze beurs zal Dragon Plastics voornamelijk haar custom made producten, met verschillende extra's zoals PE schuim en PU schuim en toevoeging van inserts tonen.

Dragon Plastics toont POD for life tijdens ESEF 2016

Eens in de twee jaar hebben bedrijven tijdens de ESEF de kans om op een zeer efficiënte wijze nieuwe contacten te leggen en goede zaken te doen. De ESEF is de plek om geïnspireerd te worden door de laatste ontwikkelingen, noviteiten, en nieuwste toeleverings-strategieën, kennisoverdracht en veel nieuwe contacten uit de maakindustrie. 

POD for Life

Dragon Plastics is sinds jaar en dag een specialist in rotatiegieten. Samenwerking is het keyword bij de start van een project; in overleg met de opdrachtgever wordt gewerkt naar een zo optimaal mogelijk resultaat. Tijdens de ESEF zal Dragon Plastics enkele custom made producten tonen in Hal 2, stand A085. Ook toont de rotatiegieter producten van het eigen label POD for life. POD is een lifestyle-label waarbij een groot deel van de producten is gemaakt van gerecycled kunststof.

Geïnteresseerden kunnen gratis kaarten aanvragen op de website van de ESEF.

Meer informatie over DRAGON PLASTICS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!