Driedaags online Topsector Logistiek Congres vol praktijkvoorbeelden van innovaties

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Topsector Logistiek

Op 9, 10 en 11 september kunnen logistieke professionals zich laten inspireren door de vele mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, ketenregie en datagedreven logistiek. Via de website topsectorlogistiekcongres.nl is het nu mogelijk een persoonlijk programma samen te stellen voor het driedaagse digitale congres.

Driedaags online Topsector Logistiek Congres vol praktijkvoorbeelden van innovaties

Tijdens het congres komen veel praktijkvoorbeelden van uiteenlopende innovaties aan bod waarmee de Nederlandse logistiek wereldwijd voorop kan blijven lopen.

Talkshow met minister Van Nieuwenhuizen

Het congres opent op 9 september met een interactieve talkshow gepresenteerd door Joost Hoebink en met minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) als tafeldame. Zij spreken met verschillende experts over hoe de Nederlandse logistiek haar sterke concurrentiepositie op een duurzame wijze kan behouden. Specifiek wordt ingezoomd op innovaties op het gebied van datagedreven logistiek. Als experts schuiven onder andere aan: Esther Kerstens (director strategie en duurzaamheid bij Vanderlande) over logistiek in de maakindustrie, Nico van Meeteren (executive director Health~Holland) over zorglogistiek en Bart van Riessen (Poort 8) en Jos van Hillegersberg (Universiteit Twente) over datagedreven logistiek.

Inspirerend en interactief

De andere congresdagen starten met een korte talkshow waarin Joost Hoebink samen met logistieke experts het thema van de dag belicht aan de hand van spraakmakende innovaties en toekomstige ontwikkelingen. Na de talkshows kunnen deelnemers tijdens drie rondes om 11.00, 13.00 en 14.15 uur kiezen uit in totaal negen verschillende interactieve sessies per thema. Een greep uit het aanbod: Datagedreven logistieke sturing in de voedsellogistiek, Transitie naar elektrisch vrachtvervoer: feiten en fabels over betaalbaarheid, Digitale serious game Bouwlogistiek@Work. Tussen de online sessies door is het mogelijk om verder te praten met collega’s uit het werkveld in de online netwerkomgeving.

Divers aanbod

Het belooft ook dit jaar weer een inspirerend congres te worden voor iedereen die actief is in de logistiek of interesse heeft. Door het diverse aanbod aan sessies is er voor iedereen wat te halen: van verlader tot logistiek dienstverlener, van mkb tot multinational en van binnenvaart tot luchtvaart. Iedereen kan zich kosteloos aanmelden voor het congres en een eigen programma samenstellen via: www.topsectorlogistiekcongres.nl.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!