Duik in de toekomst van plasticverwerking tijdens een bedrijfsbezoek aan Van Werven

Heeft uw bedrijf de ambitie om meer te doen met circulair ondernemen en wilt u de nodige inspiratie op doen? Of bent u simpelweg benieuwd naar welke vormen circulariteit zoal aan kan nemen en specifiek naar kunststofrecycling? Kom dan naar het bedrijfsbezoek bij familiebedrijf Van Werven in Biddinghuizen.

Duik in de toekomst van plasticverwerking tijdens een bedrijfsbezoek aan Van Werven

Familiebedrijf Van Werven in Biddinghuizen is één van de weinigen bedrijven ter wereld die in staat is om van restkunststoffen uit sloop- en bouwafva, weer hoogwaardige grondstoffen te maken. Vanuit verschillende locaties in binnen- en buitenland werkt het bedrijf daarom aan zowel lokale als bovenregionale projecten op het gebied van kunststofrecycling en infra en afvalverwerking.

De toekomst van plasticverwerking

Tijdens een bedrijfsbezoek aan Van Werven neemt Tom van der Giessen, managing director, u mee in de wereld van het familiebedrijf en hun activiteiten. Zo vertelt hij u alles over de innovaties op het gebied van kunststofrecycling, de toekomst van plasticverwerking en de kansen die hieraan verbonden zijn. Tevens krijgt u naast de presentatie de mogelijkheid om de innovaties waar het bedrijf gebruik van maakt te bezichtigen en, onder het genot van een hapje en een drankje, te netwerken met andere ondernemers.

Meer informatie en aanmelden

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan ontmoet familiebedrijf Van Werven u graag op maandag 26 november aanstaande op haar locatie in Biddinghuizen. Voor meer informatie omtrent dit bedrijfsbezoek en de mogelijkheid om uzelf aan te melden kunt u terecht op de website van VNO-NCW Midden

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!