Duurzaamheidscertificaat voor vestigingen Bluekens Truck en Bus

  • Automotive
  • Bron: Bluekens Bus en Truck

De vestigingen van Bluekens Truck en Bus in Breda, Goes, Middelharnis, Oosterhout en Roosendaal hebben allen het certificaat Erkend Duurzaam ontvangen.

Duurzaamheidscertificaat voor vestigingen Bluekens Truck en Bus

Dit certificaat wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dan in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen zijn doorgevoerd. Het certificaat is een jaar geldig.

Erkend Duurzaam certificaat

Erkend Duurzaam betekent in de dagelijkse praktijk concreet dat maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering is verankerd. Dat weerspiegelt zich in de verkoop van stille en zuinige banden en de wijze waarop gebruikte banden op milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd, maar bijvoorbeeld ook in de manier waarop wordt omgegaan met smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Binnen Bluekens Truck en Bus gebruiken we groene stroom en werken we energiezuinig.

Duurzame mobiliteit

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. Bluekens Truck en Bus toont dan ook vol trots de nieuwe schone modellen uit bijvoorbeeld de nieuwe Volvo Trucks-reeks. De vraag naar vrachtwagens met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik neemt steeds verder toe en wij kunnen als geen ander onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. We denken in dat opzicht verder dan de trucks die we nu moeten verkopen. In de werkplaatsen van de vijf vestigingen wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door Auto Recycling Nederland (ARN).

Meer informatie over BLUEKENS TRUCK EN BUS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!