Dynalogic en Ingram Micro beste e-fulfilment bedrijven

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Logistiek

Dynalogic en Ingram Micro mogen zich de beste noemen op het gebied van e-fulfilment. Dat blijkt uit de jaarlijkse Emerce 100 editie 2020. De lijst wordt voor de vijftiende keer uitgegeven. Een uitgave waarin staat hoe de bedrijven actief in de e-commerce worden beoordeeld.

Dynalogic en Ingram Micro beste e-fulfilment bedrijven

Beslissers uit de online industrie beoordelen de prestaties van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Twee van die categorieën zijn: e-fulfilment verzendingen e-fulfilment warehousing. Het onderzoek bestaat uit een imago-onderzoek (op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven.) dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

E-fulfilment verzending

Dit jaar onderzochten de makers 868 bedrijven, veertien procent meer dan vorig jaar. Een van de oorzaken voor die toename is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-commerce business. In de categorie e-fulfilment verzending ging de winst naar Dynalogic met 6,5 ster, een ster meer dan vorig jaar. Gevolgd door PostNL, DHL en UPS met allen 5 sterren. B2C Europe kwam vorig jaar niet in het overzicht voor, maar is nu terug met 4,5 ster.

E-fulfilment warehousing

In de categorie e-fulfilment warehousing wordt Ingram Micro als hoogte beoordeeld door de business. ngram Micro Commerce & Lifecycle Services wordt het hoogst beoordeeld met 6,5 ster. Bleckmann, DSV Soluti0ons, dat in 2018 nog S&H overnam complementeren de top 3. Gevolgd door Katoen Natie en Nic. Oud dat net als DSV terug in de lijst is. Nieuw zijn Montapacking, Rhenus Logistics en Salesupply.

Meer informatie over INGRAM MICRO COMMERCE & LIFECYCLE SERVICES NEDERLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!