Een nieuw product of dienst in de markt zetten?

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: MKB Midden Nederland

Zijn innovatie en co-creatie termen die u aanspreken? Kom dan 12 mei naar de bijeenkomst 'Toeval in het creatieve proces' in Zwolle.

Bijeenkomst `Toeval in het creatieve proces´ in Zwolle
12 mei 2011
 Waar: restaurant Koperen Kees, Spinhuisplein 14, Zwolle
Wanneer: donderdag 12 mei 2011, 16.00 uur
Gastspreker: dr. Susanne Piët
Onderwerp: Toeval in het creatieve proces
Voor: voor ondernemers en creatieve professionals

Op donderdag 12 mei organiseert KIZ in het kader van de ‘=MEER innovatieprijsvraag voor co-creatie’ een lezing en informatiebijeenkomst voor ondernemers en creatieve professionals in Koperen Kees / Odeon de Spiegel en u bent van harte uitgenodigd!

Lezing 'Toeval in het creatieve proces'
Voorafgaand aan de bijeenkomst zal dr. Susanne Piët een lezing houden over ‘Toeval in het creatieve proces’. Susanne Piët is gespecialiseerd in communicatie en emoties. Zij doceerde tien jaar aan de Universiteit van Amsterdam en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Momenteel is zijn gastdocent op de Design Academy. Piët is een veel gevraagd spreker en wordt gezien als een trendvoorspeller. Van haar hand verscheen een aantal boeken, waaronder Emotiemanagement, De emocode en Moodmanagement. Na afloop van de lezing is er gelegenheid tot napraten met Susanne Piët en worden aanwezige bedrijven en creatieve professionals in de gelegenheid gesteld beter met elkaar kennis te maken: creatieve professionals kunnen hun werk laten zien en bedrijven kunnen deze ‘beursvloer’ bezoeken. Wie weet leidt dit tot een samenwerking in het kader van de prijsvraag...?

Programma
16.00 uur: Ontvangst in Koperen Kees
16.30 uur: Informatie =MEER innovatieprijsvraag
(inclusief korte presentatie winnende koppel van vorig jaar)
17.00 uur: Lezing dr. Susanne Piët:
‘Toeval in het creatieve proces’
17.45 uur: Netwerkbijeenkomst en beursvloer
18.30 uur: Afsluiting

=MEER
De provincie Overijssel organiseert jaarlijks de =MEER innovatieprijsvraag voor co-creatie: een prijsvraag waarbij ondernemers en creatieve professionals gezamenlijk een plan voor een vernieuwend product of dienst indienen om mee te dingen naar de hoofdprijs van € 30.000,-. Vorig jaar is deze prijsvraag gewonnen door ir. Simon Visser, Polyned en Harmen van der Tuin, kunstenaar. Belangrijke aspecten aan de prijsvraag zijn o.a. vernieuwing, haalbaarheid en mate van verbinding, dat wil zeggen dat de inbreng van zowel de ondernemer als de creatieve professional gelijk dient te zijn. Het gaat immers om co-creatie.

Uiteraard leidt uw aanwezigheid op 12 mei niet tot verplichting deel te nemen aan de =MEER innovatieprijsvraag; de bijeenkomst is in geïnitieerd om co-creatie tussen de creatieve sector en het bedrijfsleven te stimuleren. Om de kans te vergroten dat er een gelijk aantal ondernemers en creatieven op 12 mei aanwezig zijn, wordt de informatie over deze bijeenkomst niet alleen door KIZ, maar ook door o.a. Syntens, het MKB en de Kamer van Koophandel verspreid.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!