Een nieuwe kans voor een eerste indruk

Wie is uw nieuwe klant en hoe wordt hij overtuigd om met u in zee te gaan? Kom naar de Hallo! bijeenkomst 'Een nieuwe kans voor een eerste indruk' op 5 november in Zwolle.

Een nieuwe kans voor een eerste indruk

Welke eerste indruk hebben anderen van jou? En is dat echt hoe jij wilt overkomen? Belangrijk om te weten als je nieuwe klanten ontmoet. Nog belangrijker, Wie is die nieuwe klant en hoe overtuig jij hem om met jou in zee te gaan? Goed en nuttig om eens over na te denken. Want jezelf verbeteren als ondernemer, daar gaat het ten slotte om.

Tijdens de inspirerende Hallo! bijeenkomst Een nieuwe kans voor een eerste indruk op 5 november in Zwolle neemt marketingpsycholoog Niels Götz je mee in de wereld van dee gedragsmechanismen van de mens, en daarbij in het bijzonder op de mechanismen die een rol spelen bij overtuigingskracht. Want dat is uiteindelijk de bedoeling, nieuwe klanten overtuigen.

Je gaat ook zelf aan de slag. Je leert bijvoorbeeld de drijfveren van je klanten herkennen, zodat je weet hoe je ze het beste benadert. En natuurlijk leer je van andere ondernemers en hun ervaringen.

Zo ga je naar huis met nieuwe contacten en ideeën over hoe jij de volgende dag een nog betere ondernemer bent! De bijeenkomst is voor Hallo! leden en zzp’ers. Meld je aan op  www.kvk.nl/hallozwolle

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!