Eerste editie SIDN Connect groot succes

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: SIDN

Donderdag 30 november vond de eerste editie van SIDN Connect plaats bij de KNVB Campus in Zeist. Het was een leuke, informele dag vol inspirerende sessies en sprekers. 'Ik weet niet wat ik moet kiezen, eigenlijk wil ik alle sessies bijwonen.' Een groter compliment kon SIDN niet krijgen.

Eerste editie SIDN Connect groot succes

 Illustratie: Rob van Barneveld

Samen inspireren

De meeste mensen kennen SIDN als beheerder van het .nl-domein. De afgelopen jaren is het bedrijf haar dienstverlening echter flink gaan verbreden. Deze verbreding leverde veel nieuwe relaties op. Tijdens SIDN Connect werden zij met elkaar in contact gebracht. Doel van de eerste editie was om relaties niet alleen samen te brengen, maar ook te inspireren. Om dit te kunnen verwezenlijken werden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Interessante gastsprekers

Tijdens het evenement deden verschillende gastsprekers hun verhaal.Rickey Gevers, actief in de cybersecuritywereld, vertelde over zijn leven als voormalig hacker en hoe deze hack skills hem vandaag de dag goed van pas komen bij zijn werk om bedrijven te weren tegen cybercrime.  Ook Bart Schermer, partner bij Considerati,  stond op het podium. Hij vertelde over de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming wet en gaf de aanwezigen bedrijven concreet advies omtrent de stappen die zij kunnen ondernemen om zich voor te bereiden op de nieuwe wet.

Levendige discussies

Naast de sprekers werd er ook een lagerhuis georganiseerd. Dagvoorzitter Chris van het Hof serveerde speciaal voor de registrars een aantal pittige stellingen gevolgd door een levendige discussie.

Een geslaagde dag

Roelof Meijer, algemeen directeur SIDN, blikt terug op een geslaagde dag. Speciaal voor het evenement liet hij een magazine maken waarin iedereen die wil terug kan lezen over de hoogtepunten van de dag. Een vervolg op het event staat al gepland. Op 29 november 2018 zijn bedrijven wederom welkom voor een inspirerende dga bij de KNVB Campus.

Meer informatie over SIDN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!