Eerste flexwerk- en ontmoetingskantoor in Zeeland voor vrouwen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Stichting ZigZag

Er wordt hard gewerkt om het nieuwe kantoorgebouw van ZIGZAG eind oktober gereed te hebben. ZIGZAG is al vanaf de start in 2009 gehuisvest in het gebouw van DOK41 in Vlissingen.

Eerste flexwerk- en ontmoetingskantoor in Zeeland voor vrouwen

Een broedplaats voor innovatieve starters en een ontmoetingsplek voor ondernemend Zeeland. In het kantoor van ZIGZAG is het afgelopen jaar ook ruimte geboden aan vrouwelijke onderneemsters die behoefte hadden aan een tijdelijke werkplek, een bespreekruimte of gewoon eens een dag of meer wilden werken in een andere werkomgeving. Het ontmoeten en het praten over de eigen business bleek van toegevoegde waarde te zijn voor deze doelgroep. Vrouwelijke ondernemers blijken toch graag met anderen te sparren en te delen over wat ze bezighouden. Er ontstaat dan een sfeer van vertrouwen, collegialiteit en de bereidheid met elkaar de schouders eronder zetten als het even wat tegen zit. Veel vrouwelijke ondernemers combineren nu eenmaal hun ondernemerschap met andere zaken.

Grenzend aan DOK41 

Het nieuwe kantoor van ZIGZAG grenst aan het DOK41 gebouw en is ook gelegen aan de Edisonweg 8A in Vlissingen. Er zijn twee verdiepingen van circa 150 m2. Alles is mogelijk: eigen werkkantoor, een flexwerkplek, een vergader-bespreekruimte en een trainingsruimte. Het eerste halfjaar kunnen onderneemsters experimenteren met deze werkomgeving. De inrichting van het nieuwe kantoor wordt inspirerend en functioneel. Niet alles wil en kun je met anderen delen. Daarom zijn er ook afsluitbare kantoorunits. Architecte en interieur-adviseur Suzanne de Kanter en Diana de Nooijer van het bedrijf HIP Interieur & Vormgeving komen nu ook al regelmatig werken op het huidige ZIGZAG kantoor. Zij zijn natuurlijk gevraagd mee te denken in het concept van de nieuwe locatie. Het gaat erg mooi worden, een inspirerende werkomgeving met een industriële vrouwelijke touch!

Het nieuwe kantoor moet natuurlijk nog een naam krijgen. Denk met ons mee en stuur je suggestie aan: info@zigzagfonds.nl.

Workshops voorafgaand aan de officiële opening

Om onderneemsters alvast kennis te laten maken met het nieuwe ZIGZAG-gebouw worden er in de week van 23 oktober tot 27 oktober workshops georganiseerd voor groepjes tot maximaal 8 personen. De rode draad van alle workshops is: Dromen, durven en doen. Alle workshops zijn interactief en er worden vooral praktische oplossingen aangereikt.

Meer informatie over ZIGZAG, Stichting:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!