Eerste Komatsu PC210LCi-EO iMC 2.0 in Europa voor Hofmeijer Voorst

'Dus nu zou ik het ook kunnen?' Dat is de vraag die iedereen bij Hofmeijer Voorst zich zou kunnen stellen, wanneer je het hebt over de nieuwste aanwinst van het bedrijf. De allereerste in Europa in bedrijf gestelde Komatsu PC210LCi-EO iMC 2.0 rupskraan.

In de basis is het antwoord op deze vraag, volgens een woordvoerder van Hofmeijer Voorst 'ja'. 'Dit komt omdat de rupskraan is voorzien van de nieuwste generatie “intelligent machine controle (iMC 2.0)”. De graafbeweging inclusief de hoekverdraaiing van de kantelbak gebeurt op de juiste hoogte volgens een digitaal 3D-model zonder dat ingrijpen van de machinist noodzakelijk is.'

Hofmeijer Voorst richt zich in de breedte op alle voorkomende werkzaamheden binnen de vakgebieden civiele techniek, cultuurtechniek, grondverzet, agrarisch loonwerk, aanleg van sportvelden en accommodaties, ontwerp en advies. Met een hechte club gemotiveerde medewerkers houden ze van projecten die de nieuwsgierigheid wekken. Projecten die vragen om vernieuwende oplossingen in de praktijk. Juist daar halen ze bij Hofmeijer Voorst de energie vandaan om altijd de beste kwaliteit te leveren en te zorgen voor enthousiaste gebruikers en tevreden opdrachtgevers.

Praten over duurzaamheid is in. Bij Hofmeijer Voorst maken ze het liever concreet door aanschaf van zuinige, innovatieve machines, schonere brandstof, training van medewerkers en het reduceren van maximumsnelheid van machines.

Meer informatie over HOFMEIJER LOONWERK EN GRONDVERZET:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!