Eerste lichting MBO2 Dienstverlening van ROC Rivor studeert af

  • Onderwijs & Training
  • Bron: ROC Rivor

Onlangs ontvingen 35 studenten van de opleiding MBO2 Dienstverlening van ROC Rivor hun diploma en na de zomer zullen nóg 5 studenten deze opleiding afronden. Een bijzonder moment, omdat het de eerste lichting betreft, van deze unieke opleiding die in 2016 startte.

Eerste lichting MBO2 Dienstverlening van ROC Rivor studeert af

Binnen de opleiding MBO2 Dienstverlening kunnen studenten kiezen uit negen beroepsopleidingen, te weten: Medewerker (financiële) administratie, Medewerker secretariaat en receptie, Verkoper, Logistiek medewerker, Medewerker facilitaire dienstverlening, Helpende zorg en welzijn, Medewerker recreatie en sport, Gastheer/Gastvrouw of Basiskok. 

MBO2 Diensterverlening

Wat de opleiding zo uniek maakt is de brede opzet van het onderwijsprogramma. Binnen de opleiding MBO2 Dienstverlening worden studenten namelijk niet alleen opgeleid binnen één van de negen dienstverlenende beroepen, maar krijgen ze ook modules van aangrenzende beroepen voorgeschoteld en kunnen zij in het eerste jaar naast de gezamenlijke algemene vakken gemakkelijk van richting veranderen, zonder dat dit studievertraging oplevert. Hierdoor zijn studenten met een MBO2 Dienstverlening diploma breed inzetbaar binnen bedrijven en instellingen en wordt de kans op het vinden van een baan dan ook drastisch vergroot.

Gratis vervolgonderwijs

De nieuwe studenten zijn op de arbeidsmarkt flexibel en duurzaam inzetbaar, maar zullen ook een leven lang blijven leren. Om dat te stimuleren heeft elke afgestudeerde student een voucher gekregen voor een gratis module onderwijs bij ROC Rivor, wanneer ze aan hun baan zijn begonnen. 

Meer informatie over ROC Rivor:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!