Eerste 'WCM regiolinqs' van start op 21 juni

 • Maintenance
 • Bron: World Class Maintenance

Industrielinqs pers en platform organiseert in samenwerking met World Class Maintenance op woensdag 21 juni de eerste WCM regiolinqs (voorheen bekend als Profion Maintenance Linqs).

Eerste 'WCM regiolinqs' van start op 21 juni

Tijdens de WCM regiolinqs-bijeenkomsten wordt een specifiek thema uitgewerkt. Sprekers geven vanuit verschillende invalshoek hun kijk op het onderwerp. Aansluitend is er ruimte voor een discussie tussen de bezoekers en de sprekers over de besproken onderwerpen. Deze WCM regiolinqs-bijeenkomsten worden drie keer georganiseerd, telkens in een andere regio.

Praktische informatie

Woensdag 21 juni bent u vanaf 15.00 uur welkom bij BREStheater in Brielle voor de eerste WCM regiolinqs die in het teken staat van 'Smart Maintenance'. Het tweede deel van de bijeenkomst vindt plaats in het Scheepvaart en Transport College (Kerkhoekstraat 1, Brielle).

Smart Maintenance needs Smart People

Het Scheepvaart en Transport College (STC) in Brielle heeft een plan van aanpak voor de komende vier jaar voor een 'Plant of the Future'. Edwin Langstraat (projectmanager) vertelt meer over de plannen en hun visie over hoe een fabriek van de toekomst eruit komt te zien. Centraal staat de vraag: in hoeverre verandert de rol van de operator in die digitale fabriek als het bedienen en bewaken naar de achtergrond gaat en hij meer ingezet wordt bij het organiseren en uitvoeren van smart maintenance?

Henk Akkermans (World Class Maintenance) vertelt over zijn recente onderzoek 'Smart Moves for Smart Maintenance'. Dit onderzoek schetst een eerste volledig beeld van de belangrijkste vernieuwingen die nodig zijn in onderhoud op de korte tot middellange termijn (tot 2020). Hij heeft daarbij onder andere een analyse gedaan naar de oorzaken die de uitvoering van deze innovaties tegenhouden en geeft aanknopingspunten om deze remmende factoren uit de weg te gaan en innovatie te stimuleren.

Programma

 • 15.00u Inloop
 • 15.30u Start bijeenkomst in BREStheater
  • Welkom en blik op de toekomst 'Plant of the Future' door Edwin Langstraat (STC Brielle)
  • Onderzoek 'Smart Moves for Smart Maintenance' door Henk Akkermans (WCM)
 • 16.45u Rondleiding door de huidige oefenfabriek
 • 17.15u Netwerkborrel bij het Scheepvaart en Transport College (STC)
 • 18.00u Einde

Schrijf u in!

U kunt voor €195 excl. BTW deelnemen aan deze bijeenkomst. Schrijf u in via deze link.

Deelname is gratis voor WCM-leden en experts van het iMaintain platform.

Partners van het iMaintain platform kunnen met ?2 personen gratis? inschrijven.

Genodigden van World Class Maintenance en bedrijfsleden van de platforms van Industrielinqs kunnen met €100 korting inschrijven.

Aanmelden voor WCM regiolinqs.

Meer informatie over World Class Maintenance:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!