EIGENTIJDSERF nieuwe naam Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: EIGENTIJDSERF

Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide aan de Spreeuwelsedijk 9 in Westelbeers heet sinds kort EIGENTIJDSERF. Naast de naamswijziging is ook een nieuwe website gelanceerd.

EIGENTIJDSERF nieuwe naam Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide

De nieuwe naam is gekozen naar aanleiding van de veranderingen die in de vergaderlocatie hebben plaatsgevonden. Het afgelopen jaar is het restaurant al helemaal vernieuwd en ook de 10 vergaderzalen worden in fases voorzien van een nieuwe uitstraling. In de bostuin van 7 hectares is een unieke buitenlocatie geplaatst genaamd de Spotter. Als laatste project zijn de 70 hotelkamers aan de beurt.

Gasten inspireren

Bij EIGENTIJDSERF staat de natuur centraal. Er wordt niet alleen gekeken naar al het moois wat er in de natuur te vinden is maar ook naar de verborgen wijsheden van de natuur om gasten te inspireren tijdens hun verblijf.

Brabantse Kempen

De locatie hoopt hiermee te laten zien wat er allemaal mogelijk is in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven wanneer je de verschillende bronnen van innovatie, ambachten en natuur met elkaar in verbinding brengt tot een bruisende plek buiten de stad en omringd door de rust en ruimte van de Brabantse Kempen.

Joannes Bosco Stichting

Een mooi gegeven is dat opbrengsten van EIGENTIJDSERF ten goede komen aan ideëel doelen via de Joannes Bosco Stichting. De Stichting steunt daarmee weer projecten gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant.

Meer informatie over EIGENTIJDSERF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!