Entree-opleiding Mobiliteitsbranche van ROC Nijmegen gaat samenwerken met Bart Ebben B.V.

Onlangs ondertekenden Folkert Potze (ROC Nijmegen) en Bart Ebben (Handelsonderneming Bart Ebben B.V.) een intentieverklaring voor een verdere samenwerking tussen de twee partijen.

Entree-opleiding Mobiliteitsbranche van ROC Nijmegen gaat samenwerken met Bart Ebben B.V.

Het doel van deze samenwerking is om studenten van de Entree-opleiding Assistent Mobiliteitsbranche aan een ARN-auto te laten werken. ARN staat voor Auto Recycling Nederland en betekent dat onderdelen van een auto hergebruikt worden. Handelsonderneming Bart Ebben B.V. is een grote leverancier van gebruikte auto-onderdelen en zij stelt maandelijks een ARN-auto beschikbaar.  Studenten demonteren onderdelen tijdens de praktijkles volgens een aangeleverde demontagelijst waarna deze worden toegevoegd aan het aanbod en de voorraad van Bart Ebben B.V.

Beroepsvaardigheden ontwikkelen

Inge van Oorsouw, teammanager Entree-opleidingen Mobiliteitsbranche: “De samenwerking helpt onze studenten hun beroepsvaardigheden verder te ontwikkelen. Ze leren zo in de praktijk met up-to-date auto's, onderdelen en materialen, en werken steeds met verschillende merken en modellen van auto's. We zijn heel blij met deze samenwerking welke ten goede komt aan onze studenten.”

Meer informatie over ROC Nijmegen:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!