Erdee Media Groep kiest voor De Groot - grootsgedrukt.nl

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: De Groot - grootsgedrukt.nl

Uitgeverij De Banier, sinds 1 augustus 2017 één van de handelsnamen van Erdee Media Groep (EMG) heeft wederom gekozen voor De Groot - grootsgedrukt.nl.

Erdee Media Groep kiest voor De Groot - grootsgedrukt.nl

Voor uitgeverij De Banier, één van de klanten van de drukker van het eerste uur, staat hoogwaardige kwaliteit drukwerk en een betrouwbare partner voorop. Dit tezamen met de juiste condities heeft ertoe bijgedragen dat de heer Bart Visser, Algemeen directeur Erdee Media Groep en de heer Wim Everts, Algemeen directeur De Groot - grootsgedrukt.nl samen het contract ondertekend hebben. Met deze samenwerking zijn beide partijen opnieuw een periode van 3 jaar aan elkaar verbonden.

Over Erdee Media Groep

De EMG werkt de doelstelling van de in 1971 opgerichte Stichting Reformatorische Publicatie (SRP) in de praktijk uit. Het bedrijf wil een gezaghebbend mediabedrijf zijn dat de Christelijke beginselen in de samenleving uitdraagt. De daaruit voortvloeiende missie is volgens het bedrijf "op bewogen en betrokken wijze, een verantwoorde nieuws- en informatievoorziening voor christenen en niet-christenen" te bieden.

Over De groot – grootsgedrukt.nl

De Groot – grootsgedrukt.nl verzorgt in nauw overleg met haar klanten en op een persoonlijke manier de grafische weergave van elke boodschap, of het nou om tekst, beeld of kleur gaat. We produceren die, van standaard tot exclusief, op elk gewenst formaat, op elke ondergrond, tegen scherpe prijzen en altijd in de hoogste kwaliteit.

Meer informatie over GROOT GROOTSGEDRUKT.NL, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!