Europese aanbesteding succesvol voor Van Zutphen Service

Leverancier van professionele keukenapparatuur Van Zutphen Service uit Veghel heeft twee Europese aanbestedingen binnen gehaald. De nieuwe opdrachtgevers zijn scholengemeenschap Rijn-IJssel en Universiteit Utrecht.

Europese aanbesteding succesvol voor Van Zutphen Service

Van Zutphen Service houdt zich naar professionele keukenapparatuur, ook bezig met het By The Glass wijnsysteem, koelvries apparatuur en vending automaten.

Aanbesteding Van Zutphen Service

Aanbesteden is een specifieke methode om in te kopen, die begint met een openbare aankondiging van een opdracht. Met name voor Europese aanbestedingen, waarbij het gaat om opdrachten boven een bepaald drempelbedrag, zijn specifieke richtlijnen vastgelegd. Enkele van de pijlers zijn: gelijke behandeling, transparantie en proportionaliteit. Voor de voedingsgerelateerde branche gelden daarnaast nog bijzondere eisen.

Rijn IJssel & Universiteit Utrecht

 

Van Zutphen Service slaagde erin twee grote en belangrijke aanbestedingen binnen te halen. De eerste aanbesteding gaat om Rijn IJssel, een scholengemeenschap met meerdere locaties, waar verschillende types koffie-automaten worden geleverd, geïnstalleerd en onderhouden. Het gaat om een periode van vijf jaar. De tweede aanbesteding betreft Universiteit Utrecht, waar Van Zutphen Service gedurende een minimale periode van twee jaar al het preventief en correctief onderhoud alsmede dieptereiniging zal uitvoeren.

Meer informatie over ZUTPHEN SERVICE, VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!