Evenementenlocatie STORIES opent 6 november zijn deuren op Strijp-S

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: CaterEvents

STORIES in Eindhoven is een nieuwe locatie op het innoverende en bruisende Strijp-S met een industrieelbotanische uitstraling waar boekdelen doen spreken.

Evenementenlocatie STORIES opent 6 november zijn deuren op Strijp-S

Het verhaal

In de wijk Strijp-S - ook wel het tweede centrum van Eindhoven genoemd - hebben ondernemende en creatieve geesten deze oude Philipswijk omgetoverd tot culturele hotspot. STORIES is gevestigd op de begane grond van Torenallee, het voormalige Philips gebouw ‘De Apparatenfabriek’. De industrieelbotanisch ingerichte locatie is van maandag t/m vrijdag open voor ontbijt & lunch. In de avond en de gehele weekend dagen is deze locatie te huur voor borrels, (bedrijfs)feesten, jubileumfeesten, presentaties, huwelijk, of andere events met mogelijkheden op het gebied van catering, activiteiten en entertainment. Tevens beschikt de locatie over een groot terras met uitzicht op het industriële Strijp-S. 

Geschikt t/m 300 personen, afhankelijk van uw gewenste setting.

Bereikbaarheid en parkeren

  • Openbaar vervoer: Strijp-S heeft een eigen treinstation dat op 5-10 minuten loopafstand ligt van STORIES. De loopafstand naar Station Eindhoven zal ongeveer 15-20 minuten zijn. Tevens kunt u voor de deur met lijnbus 401 of 402 naar Station Eindhoven die er 5-10 minuten over zal doen. 
  • Auto: Komt u met de auto dan beschikt Strijp-S over voldoende parkeerplek rondom het gebouw.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een bruisend evenement voor ogen? Mail dan naar info@stories-eindhoven.nl. Tevens kunt u terecht op onze website www.stories-eindhoven.nl.

Meer informatie over CATEREVENTS NEDERLAND B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!