Expat Center Food Valley blikt terug op geslaagde inloopmiddag

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Expat Center Food Valley

Op maandag 28 mei jongstleden vond er bij het Expat Center Food Valley in Wageningen een inloopmiddag plaats. HR adviseurs, secretaresses en andere belangstellenden van bedrijven en Wageningen University & Research in de regio Food Valley waren die dag uitgenodigd om kennis te maken met de medewerkers en services van de instantie.

Expat Center Food Valley blikt terug op geslaagde inloopmiddag

Gedurende de inloopmiddag konden gasten een demonstratie van de IND biometrie apparatuur bijwonen en kregen zij uitleg over de verblijfspasjes en verblijfsstickers voor in het paspoort van een expat. Bij diverse bezoekers werden ter demonstratie daadwerkelijk pasfoto’s en vingerafdrukken afgenomen en ook werd er uitgelegd hoe de formaliteiten efficiënt binnen 20 minuten kunnen worden afgehandeld. Denk daarbij aan het inschrijven bij de gemeente, de directe uitgifte van het BSN nummer en uitgiften van verblijfspasjes IND.

Tevens konden bezoekers een presentatie bijwonen waarin je kon zien wat er tijdens een welcome meeting voor expats wordt besproken en uitgelegd. Tot slot kon men onder het genot van een lekker hapje en een drankje kennismaken met het team en konden bezoekers hun vragen stellen.

Een geslaagde middag

Het Expat Center Food Valley kijkt terug op een zeer geslaagde middag waarop de instantie zo’n 70 geïnteresseerde enthousiaste mensen mocht ontvangen. Genoeg reden dus om volgend jaar een soortgelijke dag te organiseren.

Over Expat Center Food Valley

Expat Center Food Valley is dé specialist voor het verzorgen van aanvragen op het gebied van immigratie procedures voor expats en gezinsleden. Vanuit haar vestiging in Wageningen biedt de instantie diverse diensten aan bedrijven en organisaties die gevestigd zijn in de Food Valley die te maken hebben met buitenlandse kenniswerkers en/of expats.

Meer informatie over Expat Center Food Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!