Expositie Soul Mirrors bij Sandton Eindhoven Centre

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Sandton Eindhoven Centre

Zondag 13 april 2014 is de expositie Soul Mirrors van Silvie van den Akker officieel geopend in het Sandton Eindhoven Centre. Voor de tweede keer zijn de werken van de kunstenares te bezichtigen in de Lounge van het hotel.

Expositie Soul Mirrors bij Sandton Eindhoven Centre

De expositie Soul Mirrors is nog niet eerder vertoond, heeft sinds de opening reeds lovende kritieken gehad en zal tot 30 juni 2014 te zien zijn.

Reflectie

Volgens de kunstenares zijn spiegels (Mirrors) functionele objecten om je eigen reflectie te zien. Silvie: "Ik reflecteer alles wat ik in het dagelijkse leven ervaar naar mijn werk. Dit uit zich in bijzondere vormen en kleuren. Actualiteiten, dromen, emoties, gevoelens, intuïtieve waarnemingen, ontmoetingen.... Alles wat ik ben wordt weerspiegeld in mijn werk."

Volgens de kunstenares hebben we allemaal onze eigen perceptie. Alles wat je ervaart is een afspiegeling van je eigen gemoedstoestand.

Sandton Eindhoven Centre

Sandton Eindhoven Centre is een 3* deluxe hotel in het centrum van Eindhoven is onderdeel van Sandton Hotels. Sandton Hotels heeft in 2011 en 2013 de Zoover Award beste hotelketen gewonnen en heeft tevens dit jaar de CustomerPassion Award in ontvangst mogen nemen.

Sandton Eindhoven Centre heeft regelmatig exposities van verschillende kunstenaars en biedt de mogelijkheid divers werk tot zijn recht te laten komen op verschillende locaties in het hotel.

Meer informatie over SANDTON EINDHOVEN CENTRE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!