EZ-­ambtenaren strijden om titel: Beste Accountmanager Bedrijven 2016

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Stichting CLOK  

Stichting CLOK organiseert dit jaar de eerste Verkiezing van Beste Accountmanager Bedrijven 2016 onder alle Nederlandse gemeenten. Bij 400 gemeenten werken bijna 600 “ondernemende” ambtenaren, die de schakel vormen tussen overheid en ondernemers.

EZ-­ambtenaren strijden om titel: Beste Accountmanager Bedrijven 2016

Gemeenten, regionale ontwikkelingsmaatschappijen en ondernemersverenigingen hebben kandidaten voorgedragen. De Jury stelt vast dat er veel kandidaten van hoog niveau tussen zitten. Het zijn medewerkers van gemeenten, die hun rol met veel persoonlijke inzet en motivatie vervullen. Door hun effectieve banden met bedrijven en besturen van ondernemersverenigingen dragen ze direct bij aan investeringen, werkgelegenheid en economische groei, op lokaal niveau.

Shortlist Accountmanager Bedrijven 2016

Uit de genomineerden heeft de Jury een shortlist / top 3 geselecteerd:

  • Angelique Gerritsen, Ede (Gld.)
  • Simon Poelstra, Groningen (Gr.)
  • Robert van Splunter, Bergen op Zoom (NBr.)

Alle drie onderscheiden zich door een erkend dienstverlenende instelling, klinkende resultaten en diverse warme, positieve referenties van ondernemers uit hun werkomgeving.

Pitch tijdens National Dag van Economische Zaken

Zij gaan zich met een 3-minuten-pitch presenteren aan de Jury èn een zaal vol collega-­accountmanagers tijdens de Nationale Dag van Economische Zaken. CLOK organiseert deze branche-­meeting op woensdag 9 november in het Muntgebouw in Utrecht. De pitch en uitslag is die dag om 13.00 uur.  De Jury bestaat uit: Rinke Zonneveld (Vz.), Jan van Ginkel en Willem van den Brandt 24 oktober 2016 De Verkiezing Beste Accountmanager Bedrijven is een idee van Sturm Plan Ontwikkeling

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!