Farmaceutische dienstverlener Diapharm opent vestiging in Breda

  • Farma & Zorg
  • Bron: BrIM Breda

De internationale dienstverlener en consultancy voor de gezondheidszorg Diapharm opent een vestiging voor de Benelux in Nederland. Diapharm adviseert en begeleidt ondernemingen bij de ontwikkeling, goedkeuring en kwaliteitsborging van gezondheidsproducten in heel Europa.

Farmaceutische dienstverlener Diapharm opent vestiging in Breda

Foto: Dr. Bert Verhage leidt de nieuwe vestiging van Diapharm in het Bondpark te Breda.

Dr. Bert Verhage zal het management van Diapharm BV in Breda op zich nemen. Tot op heden was internist Verhage als lid van het managementteam bij Will-Pharma (België) onder andere verantwoordelijk voor Sales en Marketing (NL), Business Development en Regulatory Affairs.

Aanwinst

"Vanwege zijn uitgebreide netwerk binnen de farmaceutische industrie, de zorgverzekeraars, zijn medische expertise en ervaring met het leiding geven aan een farmaceutisch bedrijf is Bert Verhage de perfecte aanwinst voor Diapharm," zegt Ralf Sibbing, algemeen directeur van het Duitse moederbedrijf Diapharm GmbH & Co. KG.

Focus

De nieuw opgerichte BV Diapharm zal zich richten op kwaliteitsborging, farmacovigilantie en regulatory affairs voor internationaal actieve farmaceutische bedrijven. Ook ontwikkelt Diapharm productinnovaties, vooral voor de OTC-markt. "De Duitse onderneming staat internationaal voor topkwaliteit en betrouwbaarheid en biedt juist die internationale diensten die tot nu toe ontbreken op de Benelux-markt," aldus dr. Bert Verhage.

Farmaceutische industrie

Na zijn studie geneeskunde in Rotterdam en Toronto werkte Verhage als internist. Voorts leidde hij de Stichting Transmuraal Netwerk, die de integratie van zorgdiensten in Nederland bevordert. Daarna maakte hij de overstap naar de farmaceutische industrie.

Meer informatie over BRIM BREDA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!