Felleskjopet Bregneset kiest voor KSE Process Technology

  • Industrie
  • Bron: KSE Process Technology

Onlangs is de oude PLC besturing van Felleskjopet volledig vervangen door PROMAS ST fabrieksautomatisering van KSE Process Technology. Het ombouwen verliep volgens planning waardoor de productie spoedig hervat kon worden.

Felleskjopet Bregneset kiest voor KSE Process Technology

Het Noorse bedrijf te Bergneset produceert hoofdzakelijk rundveevoeders en enkele speciaal voeders. “PROMAS ST is voor ons de juiste keuze omdat het de procesbesturing en het beheer van de voorraad aanzienlijk optimaliseert”, aldus de Project Manager van Felleskjopet. “Daarnaast kunnen onze chauffeurs voortaan op eenvoudige wijze hun vrachtwagen zelfstandig laden”, vervolgt hij zijn verhaal. “Door de Track&Trace functie binnen PROMAS ST kunnen wij indien gewenst precies herleiden welke grondstoffen zijn gebruikt, in welk eindproduct deze zijn terechtgekomen en vice versa. Dit geeft niet alleen ons, maar ook onze klanten, een waarborging van de voederveiligheid”.

Management van productieproces

Felleskjopet heeft automatisering voor de totale fabriek aangeschaft. Door de Reporting en Track&Trace functie is PROMAS ST voor Felleskjopet niet alleen een tool om de fabriek volledig te besturen, maar ook een tool voor het management om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten lopen.

KSE Process Technology B.V.

KSE Process Technology is een wereldspeler die technisch hoogwaardige oplossingen levert voor de poeder-, korrel- en vloeistofverwerkende industrie. KSE is vooral bekend van haar nauwkeurige doseer- en weegmachines en haar slimme automatiseringsoplossingen.

Meer informatie over KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!