FF Chemicals kiest voor vestiging aan Kop van Brabant

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kop van Brabant

Binnenkort vestigt zich een internationaal familiebedrijf FF Chemicals zich op de Kop van Brabant. Het regionaal samenwerkingsverband van Aalburg, Woudrichem en Werkendam kijkt ernaar uit de producent van voedingsadditieven te verwelkomen.

FF Chemicals kiest voor vestiging aan Kop van Brabant

Belangrijke redenen voor FF Chemicals om te kiezen voor Kop van Brabant zijn het naar eigen wens kunnen bouwen, de kavelgrootte (bijna anderhalve hectare) en de voor de bedrijfsuitoefening passende milieucategorie.

Geen antibiotica meer voor vee

Internationaal is dit bedrijf onder andere bekend vanwege hun kwalitatief hoogwaardige producten die bijdragen aan de gezondheid van vee. De dieren hebben daardoor geen tot heel weinig antibiotica meer nodig.

Logistieke toplocatie

De roots van het bedrijf liggen in Giessenburg. Op de huidige locatie in Zevenbergschenhoek is geen ruimte voor verdere groei. Directeur Joop van Ooijen: “We moeten uitwijken. Het liefst zo dicht mogelijk bij Giessenburg, in die omgeving wonen de meeste medewerkers. Kop van Brabant is daarom een goede locatie voor ons, ook met het oog op de files, en de logistiek. Op onze nieuwe kavel hebben we alle ruimte om onze ambities te realiseren en volop potentieel om te gaan groeien. Een ander argument is dat ons bedrijf valt in de milieuklasse tot en met 5.1. Daarvoor kunnen we op Kop van Brabant goed terecht!”.

Onschadelijk voor het milieu

FF Chemicals is gespecialiseerd in de productie van organische zuren en zouten die worden gebruikt in levensmiddelen en diervoeders ter verbetering van de kwaliteit van het eindproduct. De basisingrediënten zijn organische zuren en calcium- en natriumzouten. Onschadelijk voor het milieu, natuurlijk afbreekbaar en voor diervoeders vaak goede vervangers van antibiotica.

Aantrekkingskracht Kop van Brabant

De komst van het bedrijf bevestigt de aantrekkingskracht van Kop van Brabant. Naar verwachting gaat de bouw na de zomer beginnen. Ook plannen om voortvarend te ondernemen? De kavels op Kop van Brabant zijn bouwrijp. Dus neem snel contact op.

Meer informatie over KOP VAN BRABANT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!