Fiets samen met Tom Dumoulin de Stelvio op

Op 20 maart 2018 organiseert Maaspoort Sports & Events te 's-Hertogenbosch de 'Tour de Legend': dé indoorbeleving waar de wetten van de wielersport naadloos worden doorvertaald naar het bedrijfsleven. Team Sunweb zal deze dag zorgen voor een onvergetelijke wielerervaring.

Fiets samen met Tom Dumoulin de Stelvio op

Tijdens Tour de Legend kun je samen met Tom Dumoulin de Stelvio opfietsen. De Team Sunweb-kopman is de eerste Nederlander die wereldkampioen werd op de individuele tijdrit. Tijdens de honderdste editie van de Giro d’Italia fietste hij in een fenomenale tijdrit zijn concurrenten voorbij, won hij een bergetappe én ging hij naar huis met de roze trui. Dit succesjaar bekroonde hij op het NOC*NSF Sportgala, waar Dumoulin werd uitgeroepen tot Sportman van het Jaar. Tijdens Tour de Legend zal Dumoulin zelf mee fietsen. De enorme schermen waarop de bergetappe van de Stelvio vertoond worden maken de ervaring nét echt.

Team Sunweb

Om de beleving compleet te maken is ook de rest van Team Sunweb aanwezig. Zo kom je te weten wat de visie van teamdirecteur Iwan Spekenbrink is op ‘echt samenwerken’ en ‘wij boven ik’ en hoe iedereen binnen de ploeg dagelijks werkt binnen de Keep Challenging filosofie. Ook ontdek je hoe koerskapitein Roy Curvers omgaat met leiderschap onder hoogspanning.

Een onvergetelijke wielerervaring

Kortom: Team Sunweb zorgt tijdens Tour de Legend voor een onvergetelijke wielerervaring, compleet met grote beeldschermen, bevoorrading tijdens het fietsen en aan tafel na de koers. Het reserveren van een fiets, tribuneplaats of staanplaats in de zaal is mogelijk via de website van Maasport Sports & Events

Meer informatie over MAASPOORT SPORT & EVENTS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!