Fijnmetaal op de Precisiebeurs

  • Technologie
  • Bron: Van Hoof Groep

Op 18 en 19 november 2015 vindt de 15e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats en de Van Hoof Groep is daar uiteraard weer bij. In de Metaalhuisstraat (stand nr. 70) gaan de experts van de Van Hoof Groep in gesprek met techneuten, inkopers en verkopers uit de fijnmechanische sector.

Fijnmetaal op de Precisiebeurs

Metalen componenten

Het Brabantse familiebedrijf is namelijk expert in het bedenken en produceren van metalen componenten, voor o.a. de medische sector, transport sector, defensie, verpakkingsindustrie en apparaten- en machinebouw. De drie dochterbedrijven van het Brabantse familiebedrijf hebben ieder hun eigen specialiteit.

Nauwkeurigheid en precisie zijn in deze branches van het grootste belang.

Nieuwe technieken in metaalsector

Bezoekers kunnen zich laten inspireren door nieuwe technologieën, 300 specialistische bedrijven en kennisinstellingen, 50 innoverende en inspirerende lezingen en presentaties en er is een Meet & Match Event. Deze intieme beurs zet de metaalsector en de kennisregio Eindhoven weer duidelijk op de kaart. 

Precisiebeurs gaat Internationaal

De Precisiebeurs is uitgegroeid tot hét trefpunt voor precisietechnologie, mechatronica en fijnmechanische technologie en heeft inmiddels internationale reputatie opgebouwd met een sterk groeiend aantal exposanten en bezoekers uit het buitenland.

Van Hoof Groep als Partner for International Business

Ook de Van Hoof Groep gaatVan Hoof Groep steeds meer internationaal. Als high-tech toeleverancier hebben zij op 1 oktober 2015 onder aanvoering van Brainport Industries en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland het samenwerkingsverband IntoMedBizz ondertekend. IntoMedBizz is een samenwerkingsprogramma in het kader van Partners for International Business (PIB). De deelnemende bedrijven, 12 in totaal, zullen de komende 3 jaar diverse activiteiten uitvoeren om hun netwerk in Duitsland te vergroten. Doel is om nieuwe business opportunities op de kansrijke MedTech markt in (Zuid-)Duitsland te genereren. Er is veel vraag vanuit Duitsland naar fijnmechanische onderdelen voor de groeiende medische sector.

Bezoek ons op de Precisiebeurs

De Precisiebeurs is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven. Van Hoof Groep nodigt u uit op stand nr. 70 (Metaalhuisstraat). De experts op het gebied van fijnmetaal gaan graag met u rond de tafel om te bespreken hoe zij uw product zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen en vervaardigen.

Auteur: Olga Heeren, Communicatiebureau REDACT

Meer informatie over HOOF GROEP B.V., VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!