Fivomont levert vakwerk af in Bossche tandartsenpraktijk

  • Bouw

De Bossche tandartsenpraktijk Staas & Bergmans, Zorg voor uw mond vestigde zich onlangs in een nieuw pand aan de Schubertsingel 32 in ‘s-Hertogenbosch. Fivomont Interieurafwerking in Waalwijk verzorgde de fraaie metalstud wanden en systeemplafonds in het nieuwe onderkomen.

Fivomont levert vakwerk af in Bossche tandartsenpraktijk

Marcel Vos van Fivomont kijkt met een goed gevoel terug op het werk in de tandartsenpraktijk. ‘In totaal hebben wij zo’n 1.500 vierkante meter aan plafonds en metalstudwanden geplaatst. Daarbij moesten we ook rekening houden met de plaatsing van een aantal bandrasters in de plafonds. Er stond behoorlijk wat tijdsdruk op de werkzaamheden, want de verhuizing naar het nieuwe pand was al lang van tevoren ingepland. Ondanks wat oponthoud in de beginfase van het project hebben we de werkzaamheden toch op tijd kunnen afronden’, aldus Vos.

Een goede reputatie op het gebied van interieurafwerking

Samen met Ger Fitters richtte Vos in 1990 Fivomont op. Het Waalwijkse bedrijf heeft in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd op het gebied van interieurafwerking. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt biedt het bedrijf een breed assortiment aan schuifdeurkasten, wand- en plafondafwerking en verlichting.

Fivomont Interieurafwerking

Perfecte oplossingen voor vloer, wand en plafond

‘Wij hebben een prachtige showroom aan de Schutweg 13 in Waalwijk waar mensen al onze producten onder één dak kunnen komen bekijken’, aldus Vos. In de showroom worden ook de fraaie schuifdeur- en interieursystemen van SolidDoor gepresenteerd. ‘Deze systemen bieden zo’n 40 tot 60 procent meer opbergruimte dan andere standaard kastinrichtingen. Bovendien zijn de kasten leverbaar in talloze kleuren en eventueel ook met aluminium omlijsting. Alles is dus mogelijk. Dat geldt ook voor de prachtige en praktische plafondsystemen van het merk Luxalon. ‘Deze plafondsystemen zijn 100 procent vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te monteren.

Fivomont Interieurafwerking

Team van specialisten

‘Onze grote kracht is dat wij daarnaast ook een afdeling hebben die de complete projectafwerking kan verzorgen, zowel bij particulieren als bij winkelpanden en kantoren. Wij beschikken over een team van specialisten voor advies en montage voor de project- en interieurafbouw en werken ook samen met een vaste groep timmerlieden, stukadoors en schilders. Doordat deze mensen regelmatig met elkaar samenwerken, zijn zij prima op elkaar ingespeeld. Dat komt de kwaliteit en snelheid van de werkzaamheden ten goede.’

Auteur: Gerben van den Broek

Meer informatie over FIVOMONT INTERIEURAFWERKING B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!