Flexplekken voor ondernemers en professionals bij Avans Breda

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Avans Hogeschool

Wie in Breda een werkplek of vergaderruimte nodig heeft, kan vanaf september terecht bij Avans Hogeschool. Avans wil als kennisinstelling nauw samenwerken met het bedrijfsleven.

Flexplekken voor ondernemers en professionals bij Avans Breda

Foto: Avans Hogeschool Breda - Lovensdijkstraat

De hogeschool biedt vanaf deze maand ruimte aan een Seats2meet-locatie (S2M) op de ‘fifth floor’. Hier kunnen professionals gebruik maken van flexplekken of afspreken met collega’s of klanten. Wie hier werkt kan kennis van aanwezige studenten en docenten benutten en kan natuurlijk eigen kennis delen.

Laagdrempelige kennis delen

De Academie voor Marketing en Business Management en het Avans Ondernemerscentrum namen samen het initiatief voor een S2M-locatie bij Avans Hogeschool. Projectleider Rob de With werkte het idee samen met collega Susan van Elteren uit: “Als hogeschool werken we al op veel vlakken samen met het bedrijfsleven: we doen samen praktijkgericht onderzoek, bedrijven bieden stageplaatsen aan en we ontwikkelen samen nieuwe kennis en producten. Met deze nieuwe werkruimte bieden we een extra en hele laagdrempelige manier om met de hogeschool kennis te maken. Met name voor mkb’ers kan het heel verfrissend zijn om een keer in een andere omgeving te werken.”

Avans eerste hogeschool met S2M-locatie

Avans is de eerste hogeschool met een S2M-locatie. De werkruimte ‘fifth floor’ is te vinden op de vijfde verdieping van de Avans-locatie aan de Lovensdijkstraat 61 in Breda. Meer informatie is te vinden op de website van Avans Hogeschool.

Meer informatie over Avans Ondernemerscentrum:

Bekijk het complete instantieprofiel

Meer informatie over Avans Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!