Flinke toename opslagcapaciteit bij SMART HUB in 's-Hertogenbosch

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Spierings Smart Logistics

Door de renovatie van een bestaande loods en de mogelijkheid om 10.000m² onbebouwd buitenterrein in gebruik te nemen, kan Spierings Smart Logistics de opslagcapaciteit van het SMART HUB terrein, aan de Rietveldenkade in 's-Hertogenbosch flink uitbreiden.

Flinke toename opslagcapaciteit bij SMART HUB in 's-Hertogenbosch

De loods aan de Rietveldenkade was al 30 jaar in gebruik. Door een recente opknapbeurt is de capaciteit van deze loods uitgebreid met 2.500 m² goed beveiligde extra opslagruimte. Dat geeft nog meer flexibiliteit om klanten te helpen met tijdelijke opslagmogelijkheden van bijvoorbeeld overflow volumes.

De gerenoveerde hal ligt op slechts luttele meters van de BCTN containerterminal en is ook uitermate geschikt als (tijdelijk) warehouse voor goederen van overzee.

Nieuwe mogelijkheid buitenopslag 

Daarnaast beschikt Spierings Smart Logistics op het SMART HUB terrein over een flink stuk nog niet bebouwde grond. Voor de toekomst staat hier een verdere warehouse uitbreiding gepland. Tot die tijd kan het terrein dienst doen als tijdelijke opslagmogelijkheid voor buitengoederen. Het terrein is goed beveiligd middels camerabewaking. Gemakkelijk bereikbaar via water en weg. Op korte afstand van het stadscentrum. En met een directe aansluiting op de SMART HUB containerzone en warehousefaciliteiten . Een ideale plek voor de tijdelijke opslag van buitenproducten, die vanuit dit koppelpunt makkelijk uitgeleverd kunnen worden.

Het terrein kan ook dienen als extra parkeerruimte voor trucks, die een aantal uren op een dag niet ingezet kunnen worden in de nabije regio.

Voor meer informatie neem contact op met Spierings Smart Logistics. 

Meer informatie over SPIERINGS SMART LOGISTICS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!