Flynth continueert hoge notering in Incompany 100

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Flynth

Op donderdag 8 oktober jl. werden in het Amstelhotel in Amsterdam de Incompany 100 Awards uitgereikt. Dit onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek wordt uitgevoerd onder zakelijke beslissers waarbij hen werd gevraagd naar hun tevredenheid over adviesbedrijven in Nederland.

Flynth continueert hoge notering in Incompany 100

Opdrachtgever is zakenmagazine Incompany, dit jaar in samenwerking met onderzoeksbureau MWM2. In de overall top 100 is Flynth geëindigd op plaats 39 en in de categorie Accountancy en Belstingadvies, staat Flynth op de zevende plaats. René Gerhardus van zakenmagazine Incompany is zeer lovend over de score van Flynth:

Met al het geweld in de top 6, waarin veel organisaties plotseling de scores krijgen waarvan ze nooit hadden durven dromen, zou de uitstekende prestatie van Flynth bijna over het hoofd worden gezien. Al vanaf 2010 (7,35) krijgt dit kantoor cijfers boven de zeven en dat maakt zes jaren op rij dat klanten gemiddeld een zevenplus uitdelen. Zo’n trackrecord is meer waard dan een eenmalige zege.

Maar ook de cijfers op zichzelf zijn simpelweg uitstekend. Flynth krijgt gemiddeld een 7,17 en scoort in elke categorie een 7,10 of hoger. En dan ook nog eens met een ‘service’ die op een 7,29 uitkomt, op basis van een zevenhalf voor ‘communicatie’ en ‘betrouwbaarheid’. Meer is eigenlijk niet nodig voor deze klanten, die ook de uitstekende ‘branchekennis’ en ‘integriteit’ (7,33) nog eens extra onder de aandacht brengen. Dat integriteitcijfer is het op één na beste in deze sector. Winnen is mooi, maar je klanten zes jaar op rij een oprechte topdienstverlening bieden, heeft zeker ook zijn charme.

Uit het onderzoek: 39% geeft een 8 of hoger voor de mate waarin ze Flynth aanbeveelt.

De noteringen in de categorie Accountancy en Belastingadvies:

1. Abab
2. Mazars
3. KPMG
4. Deloitte
5. Adbeco
6. Baker Tilly Berk
7. Flynth (7,17)
8. EY
9. BDO
10. De Jong & Laan
11. PWC
12. Accon avm
13. DRV
14. Alfa
15. Grant Thornton

Meer informatie over FLYNTH 'S-HERTOGENBOSCH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!