Flynth presenteert jaarcijfers en richt zich op toekomst

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Flynth

De omzet over het jaar 2013 van Flynth adviseurs en accountants is uitgekomen op 148 miljoen euro. Het resultaat is negatief beïnvloed door verder gedaalde omzet, noodzakelijke afvloeiingskosten en afwaardering van vaste activa.

Flynth presenteert jaarcijfers en richt zich op toekomst

Dat zijn de hoofdlijnen uit het jaarverslag 2013 van Flynth. Het eerste halfjaar van 2014 laat een voorzichtig positief resultaat vóór belastingen zien van 4,8 miljoen euro ten opzichte van 1,5 miljoen euro over 2013. De verwachting is dat de opgaande lijn van het eerste halfjaar van 2014 zich in de tweede helft van 2014 en in 2015 zal voortzetten.

Groeiende behoefte aan branchekennis

Hoewel in 2013 er nog weinig tekenen van herstel waren als gevolg van de voortdurende economische recessie, bleken veel klanten van Flynth in het midden- en kleinbedrijf, inclusief agro- en tuinbouwsector, steeds beter in staat om met innovatiekracht, gedreven ondernemerschap en focus op de toekomst het tij langzaam maar zeker te keren. Van een negatief resultaat of consolidatie naar voorzichtige groei, al dan niet over de landsgrenzen. Kennis van de branche is dan van belang om onderscheidend en succesvol zijn en te blijven.

Branchekennis die Flynth kan bieden dankzij de ervaring die zij heeft met zo’n 35.000 klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarmee is Flynth de grootste nationale advies- en accountantsorganisatie en een Top 6-speler in de sector. Dat de ondernemers Flynth waarderen blijkt wel uit het klanttevredenheidsonderzoek van magazine Incompany. Flynth scoort in de categorie Accountancy/Belastingadvies het hoogst op maar liefst drie aspecten: knowhow (branche- en vakkennis), service en integriteit. “Een mooi resultaat waar we trots op zijn!”

Samen bouwen aan de toekomst

De organisatie bouwt ook in 2014 en 2015 verder aan een landelijk dekkend vestigingennetwerk en investeert fors in full-service dienstverlening naar de klant, die steeds meer locatie- en tijdonafhankelijk wordt. Ronald Houtveen, lid Raad van Bestuur van Flynth zegt hierover: “De kennis die wij hebben van vele sectoren gaan we nog breder ontsluiten. Daarbij maakt het niet uit waar de klant zijn bedrijf heeft, Flynth is daar waar de klant onderneemt. Flynth positioneert zo heel bewust de dienstverlening nog dichter bij de klant. “Wij geloven dat ondernemers antwoord willen op vragen die zij bij wijze van spreken nog niet gesteld hebben. Proactief zijn en zo toegevoegde waarde bieden, daarmee bouwen we aan de toekomst van onze ondernemers én aan Flynth.”

Meer informatie over FLYNTH 'S-HERTOGENBOSCH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!