Food from food: de eerste aanvragen stromen binnen

De eerste aanvragen bij Food from Food stromen binnen. De voedingsindustrie is steeds meer op zoek naar natuurlijke ingrediënten in hun voedingsproducten en wordt zich ook steeds meer bewust van de hoeveelheid plantaardige reststromen waar nu weinig mee gedaan wordt.

Food from food: de eerste aanvragen stromen binnen

Over Food from Food 

Het project Food from Food, ook wel bekend als Triple F, wil nieuwe food producten en ingrediënten met nutritionele en functionele waarde ontwikkelen van grondstoffen zoals aardappelen, groenten en fruit zodat er minder tot geen reststromen meer zullen zijn. Het project stimuleert, ondersteunt en versnelt daarnaast innovaties in de agro- en voedingsmiddelenindustrie op het vlak van hoogwaardige inzet van plantaardige nevenstromen tot voedingsmiddelen. Het grensoverschrijdende project van Interreg Vlaanderen-Nederland ondersteunt zowel op financieel als praktisch gebied.

Projectaanvragen 

Het project is inmiddels een jaar bezig en de eerste projectaanvragen stromen binnen. De partners van Food From Food begeleiden aanvragers met het opzetten van hun business case. 

Meer informatie over FOOD TECH BRAINPORT:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!