Food Valley Scholenconferentie in teken van 'technologie in de klas'

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Regio Food Valley

Vandaag de dag kunnen we niet meer om technologie heen, ook niet ‘in de klas’. Het biedt kansen, maar roept ook vragen op. Want op welke manier biedt technologie succesvolle ondersteuning bij het leren, waar zit het daadwerkelijke rendement?

Food Valley Scholenconferentie in teken van 'technologie in de klas'

De vijfde Food Valley Scholenconferentie met als titel “Technologie in de klas” staat in het teken van technologie ter ondersteuning van het leerproces. Tijdens de Food Valley Scholenconferentie kunnen Schoolleiders, decanen, mentoren, vakdocenten, TOA’s en schoolmediathecarissen deelnemen aan workshops en lezingen, kennis nemen van best practices en in gesprek gaan met vakgenoten, leerlingen en studenten. Geïnteresseerden van buiten het Food Valley Scholennetwerk zijn ook van harte welkom en kunnen tegen betaling deelnemen.

Bezoek 

Louise O. Fresco, voorzitter Raad van Bestuur van Wageningen UR, brengt een kort bezoek aan de Food Valley Scholenconferentie. In het kader van 100 jaar WUR wordt, naar het voorbeeld van het Borlaugh Youth Institute en de World Food Prize, een Wageningen Youth Institute opgericht. Het centrale thema is: how to fight hunger through science. Nadat dagvoorzitter Madelon de Beus de conferentie heeft geopend, verteld Louise Fresco u graag over haar plannen en hoe uw leerlingen deel kunnen nemen aan de Wageningen Youth Institute Summit.

  • Datum: 12 oktober 2017
  • Tijd:    14:00 uur – 19:00 uur 
  • Locatie: Aeres Hogeschool Wageningen, Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Meld u nu aan via: www.foodvalleynetwerk.nl/fvsc

Over het Food Valley Scholen Netwerk

Initiatiefnemer van de Food Valley Scholenconferentie is het Food Valley Scholen Netwerk, bestaande uit een 10-tal VO-scholen uit de regio Food Valley en de HO-instellingen Christelijke Hogeschool Ede, Aeres Hogeschool Wageningen (voorheen Stoas Wageningen | Vilentum Hogeschool), Van Hall Larenstein Velp en Wageningen University. Het netwerk biedt een platform waarin zowel onderwijs, onderzoek als het bedrijfsleven elkaar versterken om daarmee toponderwijs mogelijk te maken dat past bij de ambitieagenda van de regio Food Valley.

Het Food Valley Netwerk VO-HO (voorheen Bètasteunpunt Wageningen) is de spil binnen het Food Valley Scholennetwerk en gevestigd op de campus van Wageningen University & Research. 

Meer informatie over Regio Foodvalley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!