Foodport: 3 succesvolle bijeenkomsten

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: NV Impuls Zeeland

De ontstane werkgroepen gingen concreet aan de slag met thema's uit het Foodport-programma.

Het initiatief Foodport Zeeland wil graag haar visie en ambities toetsen aan dat wat food-ondernemers belangrijk vinden voor de (door)ontwikkeling van hun business. Om deze reden zijn er eind maart en begin april drie Ronde Tafelbijeenkomsten georganiseerd. Al tijdens de bijeenkomsten ontstonden werkgroepen die concreet aan de slag gaan met thema’s uit het Foodport-programma.

Op woensdag 23 maart, woensdag 30 maart en dinsdag 5 april kwamen Zeeuwse food-ondernemers naar verschillende locaties om te praten over wat voor hen belangrijk is om de Foodbusiness in Zeeland te laten groeien en bloeien. Naast de wisselende deelnemers, waren tijdens de bijeenkomsten begeleiders aanwezig, die hun eigen ervaringen deelden over andere foodclusters in Nederland. Een gevarieerde opkomst was het resultaat.

Succesvol initiatief
De aanwezigen reageerden erg enthousiast op het initiatief. Naast het inhoudelijke gesprek was er volop ruimte om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Uit de bijeenkomsten zijn direct werkgroepen ontstaan die concreet invulling gaan geven aan de strategie van Foodport Zeeland. Het gaat om werkgroepen op de terreinen Facility Sharing, Onderwijs & Arbeidsmarkt, Regio- / Sectormarketing, Logistiek, Biobased Economy en Toegevoegde Waarde. Ook bekijkt een werkgroep hoe er concreet samengewerkt kan worden. Kortom: succesvolle bijenkomsten voor  zowel de food-ondernemers als Foodport.

Voor vragen over dit onderwerp neemt u contact op met Arie van der Maas, tel:0118 673 580 of mail:apvdmaas@impulszeeland.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!