FrieslandCampina erkend voor inspanningen op het gebied van betere voeding

FrieslandCampina is in de 2018 Access To Nutrition Index gestegen naar een vierde plaats en is daarmee de grootste stijger ten opzichte van 2016. Elke twee jaar brengt de index de bijdrage van voedselproducenten aan het beschikbaar maken van betere voeding wereldwijd in kaart.

FrieslandCampina erkend voor inspanningen op het gebied van betere voeding

Hein Schumacher, CEO Koninklijke FrieslandCampina N.V.: “Dit resultaat is bemoedigend en we zien dit als een erkenning van onze inspanningen om onze corporate purpose nourishing by nature inhoud te geven en de wereldbevolking te voorzien van betere voeding. We zullen ons blijven inspannen om onze purpose tot leven te brengen. Transparante communicatie over onze producten en deze beschikbaar maken voor iedereen zijn belangrijke bouwstenen van onze strategie.”

FrieslandCampina voedingsbeleid

De wereldwijde activiteiten en doelstellingen van FrieslandCampina op het gebied van betere voeding voor de wereldbevolking zijn beschreven in het FrieslandCampina-voedingsbeleid. Dit beleid beschrijft de uitgangspunten van het bedrijf voor een gezonder productaanbod, transparante communicatie en educatieprogramma’s over een gezonde leefstijl. Ook laat het zien hoe FrieslandCampina zich inzet om haar producten en de juiste voedingsstoffen beschikbaar te maken voor meer mensen.

Meer informatie over FRIESLANDCAMPINA INGREDIENTS VEGHEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!