FrieslandCampina Ingredients eerste aangesloten lid Medical Nutrition International Industry

De Medical Nutrition International Industry (MNI)-associatie beschouwt FrieslandCampina Ingredients als een belangrijke speler in de waardeketen van medische voedingsproducten en koos het daarom als eerste bedrijf om ‘associate member’ te worden.

FrieslandCampina Ingredients eerste aangesloten lid Medical Nutrition International Industry

MNI heeft tot doel betere zorg te bieden door middel van betere voeding, ongeacht leeftijd en gezondheidszorg-instelling. Een van de strategieën is om samen te werken met relevante organisaties die bijdragen aan goede voedingszorg.

Medische voeding

Herman Ermens, Managing Director van FrieslandCampina Ingredients Medical Nutrition, voegt hieraan toe: “FrieslandCampina is al bijna 40 jaar actief in medische voeding en sinds 2017 hebben we een speciale afdeling die zich richt op medische voeding. Aan de ene kant kan associate membership ons helpen bij onze voortdurende reis naar beter begrip van de medische voedingsbehoeften van patiënten. Aan de andere kant stelt het ons in staat om te helpen door onze decennia van kennis te delen. Op die manier hopen we de belangen van patiënten, professionals in de gezondheidszorg en zorgaanbieders beter te dienen.”

Meer informatie over FRIESLANDCAMPINA INGREDIENTS VEGHEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!