Fusie tussen Tijssen cs Accountants & adviseurs en Delissen

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Tijssen cs

Tijssen cs Accountants & Adviseurs uit Malden en Delissen Belastingconsulenten uit Nijmegen bundelen vanaf 1 januari 2017 hun krachten. Beide kantoren gaan vanuit Malden verder onder de naam Tijssen cs Accountants & Adviseurs.

Fusie tussen Tijssen cs Accountants & adviseurs en Delissen

Een ding wisten de directies van Tijssen cs en Delissen zeker. De gezamenlijke cliënten moeten nu en in de toekomst nog zorgelozer kunnen ondernemen. Door deze gedeelde visie en een natuurlijke klik werd besloten om de krachten te bundelen. Door het samenspel van 40 professionals is het nieuwe kantoor in staat haar gezamenlijke relaties nog beter te bedienen.

Stroomlijnen van de processen

Alle medewerkers zijn inmiddels van deze belangrijke stap op de hoogte gebracht. De komende periode zal hard worden gewerkt aan het stroomlijnen van alle processen. Tijdens deze periode blijft de dienstverlening uiteraard op het vertrouwde niveau.

Binnenkort zullen alle gezamenlijke relaties uitgebreid en persoonlijk worden geïnformeerd. Vanzelfsprekend worden eventuele vragen met alle plezier beantwoord.

Meer informatie over TIJSSEN C.S. ACCOUNTANTS-BELASTINGADVISEURS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

RegioinBedrijf Connect RegioinBedrijf Connect november 2018

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect op 13 november bij Fort Lent in Nijmegen.