Galvano-Technisch Bedrijf Mikron BV overgenomen door CZL Tilburg BV

  • Industrie
  • Bron: CZL Tilburg bv

Vanaf begin de maand heeft CZL Tilburg BV de activiteiten van Galvano-Technisch Bedrijf Mikron B.V uit Tilburg overgenomen. Alle werkzaamheden die eerst aan de Jules Vernegweg werden uitgevoerd, zijn verhuisd naar de Industrieterrein Vossenberg I.

Galvano-Technisch Bedrijf Mikron BV overgenomen door CZL Tilburg BV

Frank Heijnen (Mikron) en Henk Berends (CZL Tilburg)

Eigenaar van CZL Tilburg BV Mari van Laarhoven is goed bekend met Mikron BV.  In 1978 was hij werkzaam bij Mikron BV. Zijn reeds aanwezige vakkennis omtrent het chroomproces heeft hij hier in die tijd overgedragen. Van Laarhoven kreeg destijds alle medewerking om een eigen bedrijf op te starten: CZL Tilburg BV. Door nu de activiteiten van Mikron BV over te nemen, is de cirkel rond.

Uitbreiding diensten

CZLTilburg BV is onder andere gespecialiseerd in technische hardchroomlagen voor de algehele maakindustrie en RMO. Mikron BV heeft zich gespecialiseerd in met name de hydraulische industrie. Hetzelfde werkgebied maar in een heel ander werkveld. Door deze twee bedrijven samen te voegen zullen ze beiden in staat zijn om hun klanten nog beter te bedienen.

De klant voorop

Daar waar CZL Tilburg BV gespecialiseerd is in het naslijpen van de hardchroomlagen, is de specialistische kennis van Mikron BV in het bandschuren een zeer welkome aanvulling in het dienstenpakket. Het doel is klanten de zorg zoveel mogelijk uit handen te nemen, aldus Henk Berends, Managing Director CZL Tilburg BV. Daarbij staan dienstbaarheid, klantgerichtheid, veiligheid, vakmanschap, transparantie, continuïteit en vertrouwen hoog in het vaandel.

Meer informatie over CZL TILBURG B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!