Gebrema neemt deel aan internationale vakbeurs maakindustrie

  • Industrie
  • Bron: Gebrema

Van 20 tot 23 maart 2018 vindt in de Jaarbeurs van Utrecht de ESEF plaats: een internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Kunstofspuitgietbedrijf Gebrema uit Nuenen is aanwezig.

Gebrema neemt deel aan internationale vakbeurs maakindustrie

Samen met diverse andere partijen binnen de maakindustrie presenteert het bedrijf zichzelf op deze dagen aan ruim 25.000 bezoekers.

ESEF vakbeurs

De ESEF vakbeurs is bedoeld voor directies, productiemanagers, inkopers, productontwikkelaars, productiemedewerker, engineers en mensen werkzaam binnen de afdeling R&D. Binnen 4 kernsectoren ( Systemen & Engineering, Metaalbewerking & Materialen, Oppervlaktetechnologie en Kunstof- & Rubbertechnologie ) worden actuele ontwikkelingen besproken waarna er ruimte is om nieuwe contacten te leggen, kennis te delen en/of investeringen te doen. De focus ligt hierbij voornamelijk op onderwerpen zoals Smart Industry, Additive Manufacturing / 3D Printing, Robotica, nieuwe materialen en Circulaire economie.

Technishow

Gelijktijdig met de ESEF vakbeurs vindt de TechniShow plaats. Hier presenteren bedrijven uit onder andere de metaal en hightechsector hun innovaties, demo’s, workshops en werkzaamheden op het gebied van verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen. Bij aanschaf van een ticket voor de vakbeurs krijgt u gratis toegang tot de Technishow.

Over Gebrema

Een van de deelnemers aan de ESEF Vakbeurs is Gebrema uit Nuenen. Als kunstofspuitgietbedrijf in het bezit van een modern machinepark is Gebrema een flexibele partner op het gebied van specialisatie, co-creatie en optimalisatie van plastic producten. Met behulp van geavanceerde spuitgiettechnieken smelten zij functionaliteit en design samen.

Meer informatie over GEBREMA B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!