Geef uw bedrijfstuin een update met behulp van Everts & Weijman

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Everts & Weijman

Het voorjaar staat weer voor de deur en ook in uw bedrijfstuin begint het een en het ander weer uit te lopen. Wellicht kijkt u naar uw bedrijfsterrein en denkt u: ''Ik wil wel eens wat anders''. Meer parkeerplaatsen bijvoorbeeld. Of meer groen!

Geef uw bedrijfstuin een update met behulp van Everts & Weijman

Everts & Weijman beschikt over de kennis en middelen om een uniek 3D tuinontwerp te maken. Met behulp van een 3D tuinontwerp ziet u met eigen ogen hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Op het scherm wandelt u als het ware virtueel door uw tuin heen. Dat maakt het toekomstige plaatje tastbaarder.

Hoe gaat Everts & Weijman te werk?

Bij het tuinontwerp doorlopen medewerkers van Everts & Weijman samen met u een aantal stappen. Ze beginnen met een intakegesprek. Daarbij staan de wensen en eisen die u aan het tuinontwerp stelt centraal. De tweede stap is het inmeten. Daarbij houdt Everts & Weijman rekening met de te sparen elementen zoals bomen. Hierna wordt het schetsontwerp in 3D gepresenteerd.

3D tuinontwerp

Onderweg komt u de elementen tegen die u bij het maken van de plannen voor ogen had. Anton Peters, directeur/eigenaar van Everts & Weijman: ''Wij voeren bij 3D alles in. Van het gewenste groen, het voetpaadje, de oprit naar de ingang van het bedrijf, de mogelijkheid voor personeel om buiten te zitten, de verlichting, de schutting en/of de pergola, de bestrating van de parkeerplaatsen. Zegt u het maar. Na deze voorpret in 3D, maken wij na eventuele aanpassingen het tuinontwerp definitief eventueel aangevuld met een beplantingsplan, een matenplan en onze heldere offerte.'' Is het plan eenmaal compleet en u heeft het ‘groene licht’ gegeven, dan plant Everts & Weijman de werkzaamheden in en gaan zij aan de slag.

Meer informatie

Meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf óf neem contact op via info@everts-weijman.nl. Voor een impressie van de werkzaamheden van Everts & Weijman bekijkt u onderstaande video's.

Meer informatie over EVERTS & WEIJMAN GROENVOORZIENINGEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!