Gemeente Horst aan de Maas en AMC sluiten schoonmaakcontract

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: AMC Groep

De komende twee jaar maakt schoonmaakbedrijf AMC Groep uit Wijchen, meerdere locaties van gemeente Horst aan de Maas schoon. Het contract omvat het dagelijkse schoonmaakonderhoud en periodieke werkzaamheden, voor twee jaar met 2 optiejaren.

Gemeente Horst aan de Maas en AMC sluiten schoonmaakcontract

Gemeente Horst aan de Maas ligt in het hart van Noord-Limburg, telt ruimt 42.000 inwoners en qua oppervlakte is het de grootste gemeente van Limburg. Schoonmaakbedrijf AMC Groep start op 1 februari 2019 met de schoonmaak van het gemeentehuis, gebouw Openbare Werken en de parkeergarage Librije. ICS Groep (waarvan AMC onderdeel uitmaakt) won de aanbesteding op basis van beste prijs/kwaliteit verhouding. Nelly Gorree, (afdeling Facilitaire Zaken): “In de offerte kwam het vertrouwen in goede uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden en waardering voor de medewerkers goed naar voren.

Schoonmaakervaring in de regio Noord-Limburg

Haico Klerks, directeur AMC Groep: “Vanuit onze social return-tak AMC Point hebben we veel ervaring in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook bij diverse opdrachtgevers in Noord-Limburg, zoals Gemeente Peel en Maas, Dichterbij en Citaverde. De nieuwe samenwerking met gemeente Horst aan de Maas verstevigd onze positie in deze regio. En daar kunnen we alleen maar trots op zijn.”

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!