Gemeente s’-Hertogenbosch huisvest congres om samenwerking tussen sociale ondernemingen en gemeenten te verbeteren

Steeds meer gemeenten in Nederland zoeken de samenwerking op met sociale ondernemingen. Hoe zij dat precies moeten doen is voor veel wethouders en burgemeesters echter nog een kwestie van uitproberen.

Gemeente s’-Hertogenbosch huisvest congres om samenwerking tussen sociale ondernemingen en gemeenten te verbeteren

Om de samenwerking tussen sociale ondernemingen en gemeenten te verbeteren organiseert Social Enterprise NL op donderdag 20 september daarom de vijfde editie van het congres ‘De sociale enterprise als businesspartner van de gemeente’ in het werkwarenhuis in de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Keynotespeakers

Tijdens het congres komen diverse interessante keynotespeakers aan bod. Zo vertelt Wethouder Huib van Olden over de ambities van de gemeente om sociaal ondernemerschap te stimuleren, gaat hoofdeconoom Kees Vendrik in zijn key note in op het belang van sociale ondernemingen in de transformatie naar een nieuwe economie en vertelt Simone Kramer, initiatiefnemer van Social Label, over de kracht van social design.

Mini Buy Social event en deelsessies

Tevens zullen tijdens het congres verschillende sociaal ondernemers met een interessant(e) product of dienst zichzelf presenteren tijdens het mini Buy Social event ter inspiratie voor andere (startende) ondernemers en worden er diverse deelsessies georganiseerd. Zo nemen Ruben Koekoek en Astrid Kaag je mee in het functioneren van een resultatenfonds, vertellen Ellen Oetelmans en Egon van Wees over het Actieprogramma Sociaal Ondernemen en licht Mieke van Tilburg de diverse succesfactoren van de sociale coöperatie toe.

Meer informatie en aanmelden

Benieuwd naar het volledige programma van het congres ‘De sociale enterprise als businesspartner van de gemeente’ of wilt u zich alvast aanmelden? Neem dan een kijkje op de website van het gemeente congres of stuur een e-mail naar info@social-enterprise.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!