Gemeente ’s-Hertogenbosch organiseert Den Bosch Data Week

  • Technologie

Van maandag 29 oktober tot zaterdag 3 november 2018 vindt in de gemeente ’s-Hertogenbosch de Den Bosch Data Week plaats. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van data, ervaar hoe deze technologie je bedrijf kan helpen en ontdek waar je data in kunt zetten om je onderneming naar een nieuw niveau te tillen.

Gemeente ’s-Hertogenbosch organiseert Den Bosch Data Week

De Den Bosch Data Week wordt georganiseerd door de gemeente ’s-Hertogenbosch, de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en de provincie Noord-Brabant. Samen met diverse partners zoals SAP, Brand Loyalty, VNG en Platform Driven by Data slaan zij de handen ineen om een evenementenweek te organiseren die volledig in het tegen staat van big data.

Invulling Den Bosch Data Week

Tijdens de Den Bosch Data Week, die moet uitgroeien tot hét toonaangevende event over de kansen met data, worden inspirerende sprekers uitgenodigd en worden op verschillende plekken demonstraties en workshops gegeven. Daarbij ligt de nadruk op welke impact data heeft in verschillende vakgebieden waaronder mobiliteit, energie & duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en agrifood. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan data-ontwikkelingen in kunst en cultuur.

Meer informatie en aanmelden

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op de website voor het volledige programma of meld jezelf alvast aan om zeker te zijn van een plekje.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!