Gemeente Tilburg organiseert ondernemersreis naar Hannover Messe

  • Technologie
  • Bron: Gemeente Tilburg

De gemeente Tilburg nodigt bedrijven uit om mee te gaan op een ondernemersreis naar de Hannover Messe op 1 en 2 april. Het biedt ondernemers uit de gemeente de mogelijkheid om te ontdekken welke kansen smart industry te bieden heeft.

Gemeente Tilburg organiseert ondernemersreis naar Hannover Messe

De Duitse Hannover Messe is de grootste industriële beurs te wereld. Jaarlijks weten de 6500 exposanten ruim 210.000 bezoekers uit meer dan 60 landen te trekken. De beurs biedt industriële bedrijven volop kansen om de export te vergroten. Maar ook om technisch talent te ontmoeten en kennis te maken met nieuwe trends en ontwikkelingen.

Programma ondernemersreis

De ondernemersreis bestaat uit een tweedaags bezoek aan de Hannover Messe. De kosten bedragen €400,- per persoon, inclusief één hotelovernachting op basis van logies en ontbijt. Op het programma staat een netwerkdiner met de deelnemers aan de reis. Daarnaast is er matchmaking met (inter)nationale regio’s, waar u kennis maakt met collega-bedrijven. Natuurlijk is er voldoende ruimte om leveranciers en/of klanten op de beurs te bezoeken.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar de gemeente Tilburg.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!