Geweldige opening goede doel 2011

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Geuze Transport

Stichting Vrienden van Siem kan terug kijken op een geweldige opening van het goede doel 2011 op sportpark De Waaje afgelopen dinsdag 16 augustus.

De opstart was reeds in de morgen om de spelers en staf van Cercle Brugge met de bus van Mariflex en Taxibedrijf van Haaften op te halen. Namens de Stichting was hierbij aanwezig de voorzitter Leo Vroegop te samen met Henk Brinkman en Ko Stoutjesdijk. Cercle Brugge voelde zich gevleid om speciaal vanuit Tholen met de bus te worden opgehaald en later ook weer te worden afgezet. Namens de Stichting heeft Leo in de bus reeds een openingsspeech gehouden waarbij hij het woord “club” niet te vaak in de mond moest nemen vanwege de rivaliteit tussen Cercle Brugge en Club Brugge.

Met de Thoolse Selectie werd er een maaltijd genuttigd bij Brasserie Du Bois te Tholen welke goed was geregeld door de eigenaar de heer Visser. Op sportpark de Waaje was reeds afgetrapt om 17:30 uur voor de openingswedstrijd onder leiding van scheidsrechter Van der Schaft tussen de Thoolse C-selectie en JVOZ C1. Ondanks enkele goede mogelijkheden voor de Thoolse Selectie won JVOZ deze wedstrijd met 0-9. Bij JVOZ keepte oud WHS-er Armando de Witte en liet zien een zeer betrouwbare sluitpost te zijn met talent voor de toekomst. Dit werd met trots aanschouwen door opa Ko Vroegop. Na afloop van de wedstrijd werden de spelers nog getrakteerd op een gezonde maaltijd van Spar Van Ommen.

Na deze wedstrijd volgde de opening voor het goede doel waarbij de spelers van de Thoolse Selectie met de spelers van Cercle Brugge het veld op kwamen met de mascottes van WHS F2 welke in mooie tenus zijn gestoken voor Expeditiebedrijf Van Dee. Te midden van de spelers en mascottes werd de opening ingeluid door mevr. Janine Vroegop die samen met assistent Ron Keur een geweldig nummer van Adele, “Make you feel my love” ter ore brachten. Dit werd met een daverend applaus begroet door de reeds in grote getale gekomen toeschouwers waarbij de schatting ligt tussen de 350 en 400 toeschouwers. Hierna werd één minuut stilte gehouden voor een ieder die reeds in zijn naaste omgeving te maken heeft gehad met het overlijden van een dierbare aan de gevolgen van de ziekte kanker. De aftrap van de wedstrijd werd verricht door de heer Cees van Liere samen met Edwin Geuze namens de Stichting.

Vijf minuten over zeven werd afgetrapt tussen de Thoolse Selectie en de beloften van Cercle Brugge. Onder een mooie avondzon en een geweldig veld werden de toeschouwers verwend met een mooie wedstrijd welke uiteindelijk eindigde in 2-2. Namens de Thoolse Selectie scoorden Ramon Voshol en Patrick van Schetsen.

De avond werd van extra glans voorzien via geluid van Hans Vlietman en verder begeleid door de speaker de heer Gerard Noordhoek. Gerard Noordhoek heeft dit deze avond op een geweldige manier ingevuld met veel gevoel en de juiste bewoordingen. Voor deze avond was hij zeker de juiste man op de juiste plaats.   

Na afloop werd er nog nagepraat tussen de staf en spelers van beide teams waarbij Cercle Brugge nog de nodige prijzen ter beschikking hebben gesteld aan de grote loterij. Hiervoor zijn wij hen erkentelijk voor hun geste.

Stichting Vrienden van Siem wil een ieder bedanken voor de geweldige opening van het goede doel 2011 voor zijn of haar bijdrage. Aanstaande zaterdag zal dit een verder vervolg krijgen met het bedrijventoernooi. De foto’s van de opening zullen snel op de website worden geplaatst via vaste fotograaf van de Stichting de heer Wim Fase.

Meer informatie over GEUZE TRANSPORT B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!