GIG creative film production wint FD Gazellen Award 2019

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: GIG

Het Bredase video productie bedrijf GIG is de winnaar van de FD Gazellen Award 2019. GIG is één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. “Apetrots!” Is Maarten Verhey, eigenaar en Executive Director van GIG creative film production.

GIG creative film production wint FD Gazellen Award 2019

“Super mooi dat we dit met ons team, partners en steun van onze klanten voor elkaar hebben gekregen. Volgend jaarbestaat het bedrijf 10 jaar, waarbij dit toch een kroon op ons werk is.”

Video's met marketing waarde

“Afgelopen jaren hebben we ons hard ingezet om als bedrijf te groeien,” zegt Verhey. “Creativiteit wordt gelukkig steeds belangrijker in onze economie. Door met onze no-nonsense mentaliteit daarin onderscheid te maken in kwaliteit en service met een zachte g vallen we op in het huidige media landschap.” GIG creative film production richt zich op het creëeren van commerciële video’s met marketing waarde.

Diversiteit in videoproducties

“Veel bedrijven in onze markt specialiseren zich op een bepaalde stijl of segment. Met GIG kiezen we juist voor de breedte van video. Dat zorgt voor diversiteit in je producties en onderscheid in resultaat. Bovendien maakt dit het werk voor ons interessant. Geen dag is hetzelfde,” ligt Verhey toe, "Dit is natuurlijk een fantastische opsteker voor ons bedrijf, maar we kijken wel vooruit. Met GIG willen we doorgroeien en hét videoproductie bedrijf van Brabant worden. Zowel op ondernemend als op creatief vlak. Daar gaan we ons de komende jaren hard voor inzetten en zo hopen we nog veel meer mooie en spraakmakende films en campagnes te mogen maken.”

FD Gazellen Awards

Het Financieel Dagblad reikt dit jaar voor de 16e keer de FD Gazellen Awards uit. Toegekend aan bedrijven die bovengemiddeld hard groeien. Deze groei wordt gemeten over de afgelopen drie jaren en gewaardeerd aan de hand van omzet, personeelsgroei en winstmarge. Op 5 november 2019 worden de awards voor regio Zuid Nederland uitgereikt vanuit Theater de Parade in Den Bosch en nemen we de prijs in ontvangst.  

Lees ook het complete interview met Maarten Verhey: 'Ben ik in beeld?'.

Meer informatie over GIG CREATIVE FILM PRODUCTION:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!