GIG hoofdsponsor van CCB de Bonk

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: GIG

Sinds 2017 is Maarten Verhey, eigenaar van GIG, lid van CommunicatieClub Bourgondië, dit jaar werd deze lidmaatschap geüpgraded tot een samenwerking met CCB voor de opkomende Bonk awards.

GIG hoofdsponsor van CCB de Bonk

CommunicatieClub Bourgondië is een beroepsvereniging voor communicatieprofessionals in Noord-Brabant. Jaarlijks reikt CCB de Bonk uit voor werk dat het verdient om in de spotlight te staan. “Het is tof om op events, zoals de Bonk, like-minded mensen te ontmoeten, inspiratie op te doen en mijn netwerk verder te verbreden. Ook vind ik de creatieve profilering van Brabant erg belangrijk”. Aldus Maarten Verhey.

Vanuit CCB is de vraag gekomen of GIG de videocontent voor de aankomende Bonk awards wil produceren. Die uitdaging ging GIG maar al te graag aan. “Ik zie er een mooie uitdaging in om als een van de aanjagers dit event nog meer te profileren in Brabant en meer bureaus hiervoor op de been te krijgen” deelt Maarten Verhey me. Het eindproduct van de samenwerking? Niet één maar twee promovideo’s. Zo drukt GIG zijn eigen unieke stempel op de Bonk.

Meer informatie over GIG CREATIVE FILM PRODUCTION:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!