Green Chemistry Campus winnaar verkiezing Beste Publiek-Private Samenwerking 2018

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Stichting CLOK

De Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom is onlangs verkozen tot ‘Beste Publiek-Private Samenwerking 2018’. Dat meldt stichting CLOK, initiatiefnemer van de verkiezing.

Green Chemistry Campus winnaar verkiezing Beste Publiek-Private Samenwerking 2018

Petra Koenders, directeur van Green Chemistry Campus is enorm blij met de prijs. Petra: “Dit is een kroon op ons werk. Ik ben supertrots.” Op de Green Chemistry Campus werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. Samen willen zij helpen de aarde te vergroenen. Petra: “Deze prijs en waardering geeft vertrouwen voor de toekomst.

Green Chemistry Campus versterkt lokale economie

De jury heeft bij haar keuze gekeken naar onder andere de voorbeeldfunctie, originaliteit en de bijdrage aan de lokale en regionale economie. Ook Herman Timmermans, voorzitter van stichting CLOK, de organisator van de verkiezing is blij met de winnaar. Herman: “Wat de Green Chemistry Campus doet past precies in de missie van CLOK. Dit innovatieve project versterkt de lokale economie.  En ze werken ook nog eens samen met bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Een geweldige winnaar en een prachtig project. ”

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!