Groei 5# van Regio Foodvalley barst van het ondernemerschap

Ook voor de ruim 30.000 ondernemers in de Regio Foodvalley zijn het onzekere tijden. Maar desalniettemin zijn er volop mooie initiatieven waaruit blijkt dat het ondernemershart nog steeds klopt. Dat is terug te zien in de nieuwe uitgave van Groei #5, het online magazine van Regio Foodvalley.

Groei 5# van Regio Foodvalley barst van het ondernemerschap

Doel van Regio Foodvalley is om de samenwerking met ondernemers verder te versterken. 'Wij willen dichter bij de ondernemers komen en ze laten zien waar de kansen in deze regio liggen', schrijft voorzitter René Verhulst. In het magazine vertellen ondernemers hun verhaal. 

Een van die verhalen is van Rowin Batterink. In het voorjaar startte hij op zijn biologische boerderij in Nijkerk, met het kweek van meelwormen. Hij heeft er veel vertrouwen in, dat dit kansen biedt voor de toekomst. 'Ik verwacht dat insectenteelt straks de hoofdtak van mijn bedrijf zal zijn.' Met het opzetten van een Hub for Insect Knowledge wil Regio Foodvalley samen met andere partijen de ontwikkeling van de insecntensector verder versnellen. 

Meelwormen

Andere ondewerpen die in het magazine aan bod komen zijn het Covid-19 Ondernemersloket van ICT Campus en een proeftuin tegen voedselverspilling. 

Nieuwsgierig naar alle verhalen uit de Regio Foodvally, bekijk dan hier het magazine

Meer informatie over Regio Foodvalley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!