Groei tijdens de Week van de Ondernemer

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Flynth

Persoonlijk, als team, in omzet, internationaal of in kwaliteit: ‘groei’ is het thema van de Week van de Ondernemer 2014. Flynth helpt u graag uw groeiambities te realiseren.

Groei tijdens de Week van de Ondernemer

Daarom is Flynth opnieuw partner van de Week van de Ondernemer. Komt u ook op 15 en 16 oktober naar Ahoy Rotterdam?

Uw groeiambitie vaststellen is één, maar er invulling aan geven is een ander verhaal. Investeren? Overnames? Of eerst uw winstmarges vergroten? Bij deze beslissingen spelen de cijfers een cruciale rol. Bij Flynth staat alles in het teken van het succes van onze klanten. Echte ondernemers, die altijd op zoek zijn naar inspirerende kansen en mogelijkheden. Laat u inspireren tijdens de Week van de Ondernemer.

Vlijmscherpe analyses

De Week van de Ondernemer vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 oktober in Ahoy Rotterdam. Willem Vermeend – voormalig minister en staatssecretaris, internetondernemer en buitengewoon hoogleraar – geeft de masterclass ‘Sturen op cijfers voor groei’. In vlijmscherpe analyses typeert hij de Nederlandse economie en ons financiële vooruitzicht. Op basis van harde cijfers brengt hij groeikansen in kaart en onderbouwt hij keuzes. Kortom: verplichte kost voor ondernemers met groeiambities!

Geef uw groei een impuls

Naast Willem Vermeend geven tientallen topsprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, wetenschap en media een impuls aan uw groei. Een buitenkans om te investeren in uzelf en uw bedrijf. We kijken ernaar uit om u tijdens de Week van de Ondernemer persoonlijk te ontmoeten. Kom gerust langs in onze stand op de ‘WVDO Ondernemers Experience’.

Alternatief: congres Amsterdam

Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de Week van de Ondernemer in Rotterdam aanwezig te zijn? Wellicht bent u dan geïnteresseerd in het regionale Week van de Ondernemer-congres. Dit vindt plaats in Amsterdam op woensdag 26 en donderdag 27 november.

Komt u ook?

Komt u ook naar de Week van de Ondernemer? Mail uw Flynth-contactpersoon of stuur een mail naar marketing@flynth.nl. Bel voor meer informatie naar 026 – 35 42 600.

Meer informatie over FLYNTH 'S-HERTOGENBOSCH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!