Grow Campus Masterclass ‘Van Studie naar Werk’ van start bij Helicon Den Bosch

De door Grow Campus in samenwerking met Matchcare en Aeres Agree ontwikkelde Masterclass ‘Van Studie naar Werk’ gaat op 20 november van start bij Helicon in Den Bosch.

Grow Campus Masterclass ‘Van Studie naar Werk’ van start bij Helicon Den Bosch

Hier zal een groep van circa 50 MBO studenten aan de slag gaan met portfolio-ontwikkeling, presentatie, netwerken en solliciteren. 

Masterclass Van Studie naar Werk

Doelstelling van de Masterclass is dat studenten en agrifood bedrijven elkaar beter leren kennen. Daardoor weten studenten beter wat hun te wachten staat bij de eerste stap naar werk. De Masterclass wordt ondersteund door een online platform waarin diverse ontwikkel- en matchtools zin opgenomen. Op 29 januari 2019 tijdens het Grow Campus Café sluit de Masterclass af met pitches van studenten voor bedrijven. Voor 2019 is een Masterclass in voorbereiding bij HAS Hogeschool in Den Bosch.

Over Helicon MBO Den Bosch

Helicon MBO Den Bosch, onderdeel van Helicon Opleidingen, is hét groene mbo in s'-Hertogenbosch waar studenten opgeleid worden in de richtingen voeding, milieu, dier en bodem. Daarnaast biedt Helicon Den Bosch ook scholingstrajecten op maat aansluitend bij de geldende wet- en regelgeving, nieuwe methodieken en technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Meer informatie over Grow Campus :

Bekijk het complete instantieprofiel

Meer informatie over Helicon MBO Den Bosch:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!